Workshops

 

Ik ben een enthousiast haakster en wil het je graag leren! Vind je het leuk om mij uit te nodigen voor een workshop, neem dan even contact met mij op. info@studiohipenstip.nl

 

Workshop Data 2020

Haken in Andalusië

Ook voor komend jaar staan er weer 2 reizen gepland om te gaan #hakeninandalusie. Op de geheel vernieuwde Finca van Lex en  Floortje, vlakbij Malaga, gaan we 4 dagen lang genieten van de zon, het lekkere eten, uitslapen, haken, slapen in een gepimpte tent in Andalusië, Malaga bezoeken, naar het strand of de bergen en we gaan vooral volop genieten met elkaar! Elk jaar ontwerp ik een nieuw haakproject waar we met elkaar aan gaan werken. Tijdens deze vakanties is ons motto; niks moet, alles mag! Er gaan dames al voor de 3e keer mee. Sommigen komen voor het eerst en anderen alleen. Alles is mogelijk. Met elkaar zorgen we ervoor dat iedereen het naar haar zin heeft! Wie weet ontmoet ik jou wel onder de Spaanse zon!

Ps. deze reisjes zitten altijd snel vol, dus wees er snel bij 🙂

Voor aanmelden stuur je een mailtje naar Floortje: contact@fincafahala.nl en voor meer info en prijzen check dan de links hieronder.

Wil je meer info dan mag je mij uiteraard altijd mailen:info@studiohipenstip.nl