Winactie pre-order ‘Haak je restjes op’.

DE WINACTIE IS GESLOTEN!!! DIT ZIJN DE WINNAARS:

  • Sunjellies Bag gewonnen door: Ruby Oosterbaan en Nelleke van Dijk
  • Het garen voor het vloerkleed gewonnen door: Manon Groenendijk en Babette Comino
  • De workshop is gewonnen door: Mirjam v/d Wilt
  • Het accessoirepakket is gewonnen door: Mariska Schubert
  • Het Stipstijlpakket is gewonnen door: Margriet Goemans
  • Als je voor 22 februari 12 uur mijn nieuwe haakboek reserveert dan maak je kans op te gekke prijzen. Jouw ordernummer gaat mee in de loting voor deze prijzen. Ik heb deze artikelen met zorg samengesteld in samenwerking met leveranciers die producten hebben waar ik zelf helemaal achtersta en ook gebruik. Bestel hier mijn nieuwe boek voor €17.50 en ik verstuur deze op dinsdag 23 februari! Uiteraard gesigneerd en feestelijk verpakt met een kleinigheidje. Een feestje op je deurmat 🙂 Als je bij een andere (web)winkel mijn boek gereserveerd hebt, dan kan je mij een bonnetje mailen. Op deze manier kan je ook meedoen aan de winactie.

Prijs 1

Een compleet verzorgde workshop met brunch in het leukste winkeltje van Gouda, Juffrouw Saartje t.w.v. € 150,-. We gaan met elkaar haken aan een project uit mijn boek. Uiteraard zorg ik voor gekleurde bolletjes, lekkers, enthousiasme, een goodiebag en vertel ik jou al mijn tips en tricks op haakgebied. Deze prijs is voor 1 personen, die op haar/zijn beurt weer iemand mee mag nemen. Dus totaal voor 2 personen. Zo kun jij op jouw beurt weer iemand verrassen. Leuk toch!? Ps. de datum is voor nu nog onbekend, maar zodra we weer samen mogen komen (in kleine groepjes) kunnen wij elkaar in Gouda ontmoeten. Dat lijkt me toch leuk!

Prijs 2

Win dit te gekke Stipstijl pakket t.w.v. €80,- ! De enige echte stipstijl stokjes in 7 maten, het Stippen. d.i.y. schrift, sjablonen in verschillende maten, kaarten en boekenleggers om zelf te stippen, verf en nog veel meer. Nienke heeft alles met zorg samengesteld.

Prijs 3

Haak jouw #gowiththecrochetflowvloerkleed! 2 personen mag ik blij maken met het garenpakket t.w.v. €40,-. Hiermee kun je het vloerkleed van de cover van mijn boek haken. Je krijgt alle bolletjes katoen van Yarn and Colors toegestuurd en kunt direct aan de slag!

Prijs 4

Ik ben fan van Joyce en haar bedrijf Mez11. Ze maakt de mooiste leren accessoires welke je heel goed bij het haken kunt gebruiken. Ditleuke accessoire pakket t.w.v. €40,- geef ik weg. Prachtige lederen items zoals deze haaketui, een mini bag en een bijpassende sleutelhanger.

Prijs 5

Als je mij al een tijdje volgt, dan weet je dat ik fan ben van de Sunjelly Bags. Ideaal om een project waar je mee bezig bent in te bewaren. En als je op pad gaat neem je het zo gezellig mee. Deze lila retro bag t.w.v. € 19.95 geef ik 2 keer weg.