Van delen word ik blij!

Eind mei kreeg ik een mailtje van Sabine van het leuke, kleurrijke kledingmerk Talulabelle. Het verhaal over de 82-jarige Mieke Kanters sprak mij gelijk heel erg aan. Hieronder een verhaal wat Sabine mij mailde.

In maart hadden we een ontmoeting met de 82 jarige Mieke Kaspers, oud hoofd verpleegkundige, op dat moment net terug van een groot vluchtelingen kamp in Samos waar ze twee weken als vrijwilliger gewerkt heeft. Haar ervaringen op het kamp heb ik verwerkt in een kort verhaal en gepubliceerd op onze FB pagina.   Zie hiervoor de FB pagina van Talulabelle. Mieke gaat in september 2019 terug om te werken in het kamp. Op mij heeft het diepe indruk gemaakt, 82 en dan deze fantastische drive. 

De vraag die mij gesteld werd door Sabine, vond ik gelijk zo tof en hier wil ik mij heel graag voor inzetten. Ik wil heel graag zoveel mogelijk gehaakte sjaal en omslagdoeken verzamelen. Voor kinderen, tieners, vrouwen, mannen. Wellicht heb je iets in je over puilende mand met eigen gehaakte maaksels liggen, of vind je het fijn om alle liefde te stoppen in het haken van een nieuwe sjaal. Het maakt niet uit. Jouw creaties worden met liefde verzonden en meegenomen naar Samos. Wat moet je doen?

Er is al ONTZETTEND veel gegeven. Waarvoor onze DANK!! Wil je nog iets opsturen, doe dit dan NA 10 augustus enĀ  voor 15 augustusĀ  naar Talulabelle, Graafland 8, 1251 NJ Laren. Zullen we met elkaar zorgen voor heel veel liefde en kleurrijke omhelzingen naar onze medemens in Griekenland!? Ik doe in ieder geval mee. Wil je anderen ook aan het haken krijgen of inspireren met deze actie? Gebruik dan de hashtag #kleurrijkeomhelzingvoorsamos

Dank jullie wel namens Mieke en de mensen in Samos! Liefs Annemarie

5 gedachten over “Van delen word ik blij!

  1. Super actie ik wil graag een paar haaksels doneren

  2. Doe mee ! En gedeeld op IG en FB grtjs Vivi van AtelierTeun

  3. Hallo Annemarie,
    a.s. zaterdag plaats ik een bericht over de actie op mijn blog: http://www.hipenkleurig.blogspot.nl, met een vermelding naat jouw blog, in de hoop op zoveel mogelijk resultaat.

  4. Zijn “babydekentjes” ook welkom?
    Groetjes van Marieke

    1. Jazeker!! Heel fijn zelfs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *