Over mij

Hoi, wat leuk dat je een kijkje komt nemen op de website van Studio Hip en Stip waar het vooral over vrolijk haakwerk gaat!

Mijn naam is Annemarie Huijser en ik woon in een heerlijk dorp in de Alblasserwaard.

Als kind was ik al dol op kleur en styling en het was dan ook niet raar dat ik mijn opleiding ook in die hoek zocht. Mijn allereerste baantje ( ik was toen 13 jaar ) was in een kledingzaak, waar ik toen alleen nog maar kleding netjes en op kleur mocht leggen.  ☺ Maar ik voelde me als een vis in het water tussen al die mooie stoffen, printjes en modellen.

Kleur en Annemarie zijn onlosmakelijk aan elkaar gekoppeld. Een leven zonder kleur zou ik zo zonde vinden. Ik kan me eindeloos verliezen in het combineren van kleuren. Mijn allereerste haakproject (2014) was dan ook een Granny Square deken. Al die verschillende grannys, met elk een ander kleurenpallet, maar bij elkaar gehaakt toch weer een eenheid………. Ik was om.

En hoe, want sinds die dag haak ik. En als het even kan elke dag.

Te gek dat ik jullie mag inspireren met mijn 1e haakboek; ‘Haken met Studio Hip en Stip’ (webshop)

Ook vul in de shop geregeld aan met toffe patronen!

Verder hou ik van, mijn man en onze 2 kids, chocolade ( welke vrouw niet ), de geur van schone was, een opgeruimd huis, sowieso ben ik een huismus, organiseren van feestjes/workshops, met mijn vriendinnen op pad, kamperen en onderweg zijn met onze gepimpte Kip caravan, confetti, zon, een lekkere cappuccino, speciaal biertjes, mooie ringen, sjaals, gevulde manden vol gekleurde bollen garens in ons huis, interieurstyling, slingers, handgemaakte cadeautjes, grannys haken, snailmail maken, een goed gevulde bak met washitape, uit eten in hippe tentjes, zoute drop, een ontwerp wat als je het gemaakt hebt helemaal klopt, zomer, rokjes en blote benen, rode nagellak, printjes combineren, actie films kijken die zo nep zijn zodat ik het durf te kijken, lezen, een goed gesprek, grafische patronen, sommige Hema printjes bewaar ik jaaaaaren, stoffen, lintjes, rice bekers, schriftjes en mooi vormgegeven boeken. Daarom heb ik ook mijn eigen boek gemaakt☺

Mijn motto is: ‘Vier het leven, want God is goed!’

Liefs, Annemarie